Aprílový výklus

Pro „Rudou hvězdu“ to byl v pořadí již 3.závod, který pořádala. Jelikož jsme tentokrát chtěli uspořádat něco pro širokou veřejnost, naplánovali jsme krásnou trasu vedoucí jak po asfaltce, tak i terénem, která byla pouze 6 km dlouhá.

Počasí nám zase přálo – nebylo moc teplo, zato slunečno a pro běh vlastně ideální podmínky.

Účast byla slušná, ale teda musím říct, že mohlo přijít více lidí – ti, co nakonec nedošli vědí :-).

 Nutno podotknout, že menší počet závodníků na startu byl podmíněn i tím, že se závod konal o prodlouženém víkendu, a to spousta lidí odjíždí se svými ratolestmi nebo i bez nich někam na výlet či do hor. Dalším faktem byly také cyklistické závody konané v Hulíně…nicméně vše to dobře dopadlo, krásně jsme si zaběhali a atmosféra byla bezvadná.

Já jsem si také zaběhala a dokonce jsem si domů odnesla i medaili za druhé místo v kategorii Z1. Jupíí. Další motivace do budoucna. Velikou radost měli i ostatní, kteří se nějak umístili a vlastně i všichni „hobíci“ kteří doběhli do cíle.

Vyhlášení probíhalo venku před loděnicí, kde jsme měli opět perfektní zázemí.  Po závodě čekal na závodníky nápoj a párek a dokonce máme i pár nových zájemců, kteří se chtějí stát členy RHK a do budoucna nás reprezentovat!

 Určitě uskutečníme nábor nových členů – zůstaňte ve střehu – nutné informace umístíme včas na naše webové stránky.

Na závěr bych chtěla poděkovat všem, kteří se nějakým způsobem podíleli na organizaci závodu či nám poskytli věcné či finanční dary. Konkrétně se jedná o firmy

SVSys s.r.o.

Kružik s.r.o.

ATOMY Sport – club

FyzioSport Mgr. Jitka Stehlíková

MONTIS CZ s.r.o.

Další závod, který je v pořadí bude triatlonový závod „Kromplmen“ , který se bude konat 1.9.2012. Těšíme se na velikou účast Vás všech. Prosím rozšiřujte toto Info dál a zapište si tento termín do diářů.

Sportu zdar, zdraví Ivona za Rudou hvězdu Kroměříž

Fotky

Výsledky Aprilovy_vyklus_2012.pdf (207 kB), Aprilovy_vyklus_2012.doc (68,5 kB)

 

TOPlist

SPONZOŘI

V této rubrice nejsou žádné články.