Hulmen 2012

Triatlon (0,45-33-6)

Opět po roce se konal již tradiční, devátý ročník triatlonového závodu v Hulíně „Hulmen“.

Pro nás je to již kultovní závod, takže jsme nemohli chybět, i když z časového hlediska letos již žádné jiné triatlony nestihneme.

Za chladného rána jsme dorazili na místo ve složení já Ivona, Miloš, Kuňa, Lucka a mamka Yvona.

Zaregistrovali jsme se, pozdravili se známými a byli celkem překvapení, když jsme se dozvěděli o novém systému rozplaveb.

Nečekalo se totiž, až doplave poslední z 15 lidí v bazéně, ale do uvolněné dráhy se pouštěl vždy následující závodník, jakmile byla dráha volná.

Tento systém se nám velice líbil, protože vše odsejpalo jako na běžícím páse a organizačně to měli aspoťáci super zmáklé.

Taky jsme to po závodu zhodnotili tak, že tento systém rozplaveb byl férovější, co se týče týmů a taktizování na kole. Hlavně se tím vše urychlilo a to je vždy příjemné, když to vše netrvá tak nějak dlouho J

Cyklistická trasa vedla letos po staré známé trase, která se jezdívala dříve, někdy před třemi, čtyřmi lety. Je to fajn trasa, která je více – méně po rovince, jen párkrát se terén zavlní. Škoda jen, že tolik foukalo.

Poslední část triatlonu byla klasicky běžecká část vedoucí hulínským lesoparkem a člověk musel uběhnout tři tato kolečka.

Závod byl perfektní, moc jsme si to užili, i když já a Miloš jsme teda vůbec netrénovali, takže to místy i pěkně „bolelo“. No ale zasportovali jsme si krásně.

Organizace úplně skvělá. Po skončení závodu se bez jakýchkoli prodlev losovala tombola a pak se vyhlašovali výsledky. Prostě to šlo ráz na ráz. Dokonce jsme vyhráli i cenu v tombole!!

Na bednu to teda letos z nás nikdo nezvládl, ale moooc chválíme Lucku, která byla letos v kategorii Z1 čtvrtá!!!

Děkujeme předsedovi, že přijel fandit, taky Baru za fotodokumentaci a všem ostatním, co nám drželi palce.

Po závodu jsme si s radostí pobyli na koupáku, dali pivečko a řízeček a sumírovali dojmy z letošního povedeného ročníku. Taky vylezlo sluníčko, takže nádherná sobota.

Těšíme se na příští rok.

V září budeme pořádat náš vlastní 1. oficiální ročník triatlonu v Kroměříži „Kromplmen“ tak snad se uvidíme v tak hojném počtu i tam.

Ahoj, Ivona

Fotodokumentace ze závodu zde

Výsledky

 

 

 

TOPlist

SPONZOŘI

V této rubrice nejsou žádné články.